Održiva gastronomija
![](https://smsigkovacic.me/wp-content/uploads/2024/03/20240313_budva-3-1365x1024.jpg)
Grupa učenika ugostiteljske škole, OP Gastronom je prisustvovala radionici Održiva gastronomija, koja je održana 13.3.2024. godine u prostorijama HEC Fakulteta za internacionalni menadžment u turizmu i hotelijerstvu.
Učenici su prvo odslušali teorijski dio predavanja, a nakon toga su aktivno učestvovali u realizaciji praktičnog dijela.
Predavač je bio gdin Tomaž Vozelj iz Slovenije.
Djeca su išla u pratnji nastavnice Ivane Bigović i nastavnika Ðorđa Ratkovića.
![](https://smsigkovacic.me/wp-content/uploads/2024/03/20240313_budva-2-1380x637.jpg)
![](https://smsigkovacic.me/wp-content/uploads/2024/03/20240313_budva-1-610x1024.jpg)
![](https://smsigkovacic.me/wp-content/uploads/2024/03/20240313_budva-4-473x1024.jpg)